05-01-06

ask and shoot!

Moeilijke vragen!
Bezorgt hij me last?
Wat is last? Hij bezorgt me stuff to think about. Mijn gevoel werkt met omgekeerde psychologie. Ik wil hem, maar toch mag het niet zijn. Ok, als ik iets voel dan wil ik het laten komen, maar toch weet ik dat er niets verder zal zijn. Kun je dit een last noemen. Het gevecht om je gevoel dat je hebt, en graag hebt tegenhouden is niets voor mij.
Ben ik het zelf?
Waarschijnlijk wel, want het grootste probleem is dat ik niet weet of ik verliefdheid ben. Niet willen zijn en niet zijn is anders. De last is het zoals hierboven, het gevecht tegen mezelf.
Waarom durf je niet toegeven wat je voelt?
Uit zelfbescherming. En omdat ik het hoofdstuk van onbeantwoordde verliefdheid dan liever zo snel mogelijk afsluit, anders sleept het te lang aan en kommekik zot!
 
Deze blog gaat nu alleen maar over kikkers en prinsen, en misschien lijkt het dat dit hier mijn leven beheerst, maar ik ben er heus niet heel mijn dag mee bezig.

19:54 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vraagjes Ik weet dat je er geen hele dagen mee bezig bent en dat is ook helemaal niet nodig. Maar ik merk dat je met vragen zit, met heel veel vragen. En dat is ok. Maar zijn het de juiste vragen? Kan je op die vragen een antwoord geven en helpt dat antwoord je verder op weg?

Daarom gooi ik hier af en toe zelf ook wat extra vragen bij, waarvan ik hoop dat ze je een bepaalde richting kunnen geven.

Als ik je antwoorden op een rijtje zet, maak ik de volgende analyse:
- de jongen waar je iets voor voelt, is niet verliefd op je?
- je weet zelf niet of je al dan niet verliefd bent, maar je bent bang voor een eenzijdige verliefdheid en laat dat daarom liever niet toe?
- toch voel je iets voor hem en je weet niet wat je ermee aan moet vangen?

Klopt dit?

Zo ja, wat wil je uiteindelijk bereiken met die jongen? Als je iets voelt, kan je dat niet negeren. Ofwel geef je het op, wetende dat het niets kan worden als hij niet verliefd op je is, ofwel kan je er toch voor gaan.
Je kan ook de kat uit de boom kijken, maar dan word je misschien gekwetst op het ogenblik dat hij iemand gevonden heeft ...

Het is niet de eerste keer dat ik dit hier post, maar ik denk dat je voor jezelf moet leren uitmaken wat je wilt. Pas dan kan je van die twijfels af geraken. Als je een duidelijke keuze maakt, krijg je ook een duidelijk antwoord. Dat kan positief of negatief zijn, maar je weet tenminste waar je staat.

Veel succes (en ook met de rest dat hier niet op het blogje verschijnt)!

Gepost door: Sir Robin | 06-01-06

De commentaren zijn gesloten.