23-10-05

twee

Hoe is het mogelijk,
na jaren van versteend te wachten op iets dat enigzins liefde en affectie kan geven, komt een jongeman. Ik loop te rap van stapel, net zoals hij ook te rap van stapel loopt. Alletwee overdonderd door massa's vlinders. Hij vind me lief, hij vind me mooi, hij vind me fantastisch! Maar na enkele dagen van affectie, komen we tot het besluit dat we elkaar niet eens kennen. Zijn lief zijn is wel leuk, maar het hij mag me niet onvoorwaardelijk lief hebben. Dat is te saai voor een relatie. Ik ben ook maar een mens, en niet alles wat ik doe is mooi, lief en glanzend.
Ondertussen heb ik contact gehad met de painting jongen, en hij is nog even leuk, om niet te zeggen leuker. Mijn interesse in hem is gestegen, maar blijkbaar ook omgekeerd. We kunnen het goed vinden met elkaar.
Nu zit ik met een probleem.
Ik ben op beiden niet verliefd! Dat is het rare van al.
De painting jongen weet dat ik met de vlinderjongen vrij. Maar ik begin hem leuker te vinden, omdat we dingen samen doen.
 Ik heb een dag vrij genomen om eens een uitje te maken met de vlinderjongen. Ik wil hem best leren kennen, want hij ziet me trouwens als zijn vriendin. En ik als mijn vriend.
Voorlopig loopt het vloeiender met de jongen die niet mijn vriend is.
17:39 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

oeie oei moeilijke situaties :s

Gepost door: Anne | 23-10-05

stiekem veranderde ik ;-)
(dit geheel terzijde dixit stiekemerd)
vloeiende bewegingen en liefde, gaat dat altijd samen? Golvende is volgens mij een betere keuze. een raad, stop met denken (al weet abnormalia als geen ander dat dat bijna een mission impossible is)... Gewoon genieten en ondergaan. Tijd zal raad brengen... of hoe punten en komma's ook in een ander leven moeilijk te zetten zijn blijkbaar ;-)

Gepost door: abnormalia | 23-10-05

De commentaren zijn gesloten.